Alte știri

Ion Ceban cere ca toate neconformitățile de pe strada Albișoara să fie înlăturate. Agentul economic și-a luat răspunderea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai mulți specialiști de la Primărie și de la ASD au fost și au inspectat starea străzii Albișoara după condițiile meteo, care au fost. Potrivit primarului general Ion Ceban, sunt zone unde trebuie să se intervină imediat, după finele iernii – mai multe bucăți de carosabil și marcaj.

„Avem garanții și vreau ca aceste lucruri să fie marcate în procesele verbale pe care le avem împreună cu ASD. Noi avem răspunsurile oficiale, dar pe noi ne interesează că atât în zonele în care se acumulează apă, unele porțiuni, care după părerea mea sunt defectuoase, unde sunt probleme la stratul asfaltic, în zona Mihai Viteazu, sau acolo unde marcajul s-a șters, sau acolo unde trecerile de pietoni deja nu mai sunt din cauza marcajului prost pus. Noi am primit aceste scrisori, dar nu sunt sigur că ele sunt suficiente”, spune Ceban.

Edilul afirmă că termenul de garanție este unul scurt ținând cont de perioada de contract curent. Responsabilii din cadrul Primăriei afirmă că toate aceste neconformități vor fi înlăturate odată cu vremea bună. Agentul economic își asumă ca toate neconformitățile să fie înlăturate.

Amintim că strada Albișoara a fost reparată din cele 100 de milioane oferite de către Guvernul Republicii Moldova. Din banii municipalității au fost schimbați pilonii de electricitate, iluminatul public și create zonele verzi.

loading...

Comments are closed.