Alte știri

Ion Ceban cere celor de la Spații Verzi să intervină prompt acolo unde este necesar

Pinterest LinkedIn Tumblr

În plină primăvară primarul general Ion Ceban a cerut să se intervină pe partea de salubrizare a zonelor verzi din capitală, dar să nu pună în lista de acțiuni lichidarea ambroziei. Edilul capitalei spune că în acest segment trebuie să se intervină repede, ca cetățenii să nu aibă de suferit.

„Vă rog frumos, în parcuri să se intervină zilnic, să fie curățenie. Muncitorii să fie implicați pe străzile principale. Stă copacul prăbușit în Valea Morilor, dar noi curățim copacii pe acolo unde nici ursul nu merge. Ambrozia – avem harta de anul trecut, să se intervină prompt, să nu așteptăm cetățenii să se plângă de alergie.

Încă ceva, acolo unde sunt lucrări de mentenanță sau de reabilitare a zonelor, să se intervină concomitent. Un sunt proiecte în desfășurare tot. Să nu să se primească ca pe Mircea cel Bătrîn, după ce a fost făcut aleea, hop și Spații Verzi cu mașinele mari”, a punctat Ceban.

Potrivit responsabililor, în doar o săptămână în capitală au activat 300 de angajați pe 210 hectari, de unde au fost evacuate 58 de rute de gunoi menaje, 93 de rute de crengi. Între timă, au fost tăiați 88 de arbori și 153 au fost regenerați.

loading...

Comments are closed.