Actualitate

Ion Ceban: Consilierii municipali au primit jumătate de milion de lei pentru ultimele 3 ședințe în care s-au bătut. Și-au dat pumni, pentru a ajunge la TV

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jumătate de milion de lei – atâta au primit consilierii municipali pentru ultimele 3 ședințe ale Consiliului Municipal Chișinău. Despre acesta a vorbit primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței Primăriei Chișinău.

„Am întrebat pe cineva, cât au primit consilierii pentru ședințele cu pumni și cu scandal, cu cuvinte necenzurate. Aproape jumătate de milion de lei. Să îi felicităm pentru asta, jumătate de milion de lei pentru show-uri la TV. În schimb i-au arătat toată republica și am văzut că cineva transmitea peste hotare. O să le punem o tablă de onoare și o să îi punem acolo, cine are o mână mai lungă, cine are cămașa mai ruptă. Rușine să vă fie dragi consilieri. Mai ales celor care au provocat această situație. 3 ședințe – jumătate de milion de lei. Sănătate să aveți cu toții”, a declarat Ceban.

„Am ajuns la stadiu în care consilierii își împroșcă pumni. Îmi pare foarte rău că indiferent de culoarea politică, au fost acolo diferite situații, dar anume consilierii PAS au provocat acea bătaie. Acest lucru poate fi văzut pe camerele de luat vederi. Acele provocări, acele persoane străine să fie depistate, cine sunt ele, de ce dau ordine, ce să facă, cine să urce pe scenă, ce să provoace. Eu nu știu dacă la nivelul întregului partid aceste lucruri se întâmplă, dar mi se pare abuziv. Repet, într-un an de zile nu au făcut nimic decât să facă exerciții de retorică la microfon”, a declarat Ceban.

Potrivit unei decizii anterioare, consilierii municipali primesc câte 3000 de lei pentru o ședință în cadrul Consiliului Municipal Chișinău.

loading...

Comments are closed.