Social

Ion Ceban: Copiii din gimnaziul din Brăila învață în condiții mai bune: Municipalitatea a alocat 70% din suma necesară pentru lucrările de reparație

Pinterest LinkedIn Tumblr

Datorită implicării Primăriei Chișinău, cei circa 110 copii din clasele I-IX, din Gimnaziul nr. 102 din satul Brăila, comuna Băcioi, din municipiul Chișinău, dispun de condiții mai bune de studii, după ce în această vară instituţia a fost reparată.

Potrivit primarului Ion Ceban, pe parcursul a trei luni, muncitorii au efectuat lucrări de schimbare a acoperişului, termoizolare a tavanului şi pereţilor şi au reparat faţada clădirii.

„În acest sens, din bugetul municipal a fost alocată 70% din suma necesară pentru lucrările de reabilitare, restul 30 la sută a fost contribuţia locală. Vom investi în continuare în instituţiile de învăţământ şi infrastructura municipiului Chişinău, domenii prioritare pentru capitală”, a declarat Ceban.

Ceban punctează că suburbiile sunt Chișinăul, în acest an a fost alocată o sumă record pentru dezvoltarea infrastructurii localităților, parte a municipiului.

loading...

Comments are closed.