Alte știri

Ion Ceban: Dacă cineva m-ar întreba, unde este casa mea, cu siguranță aș răspunde, acolo unde este familia mea

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Familia pentru mine este o realizare, care mă face mândru și bogat sufletește. Dacă cineva m-ar întreba, unde este casa mea, cu siguranță aș răspunde, acolo unde este familia mea”, cel puțin cu acest mesaj a venit primarul general Ion Ceban în contextul Zilei internaționale a Familiei ce este sărbătorită pe 15 mai.

Potrivit edilului, familia este mediul unde întotdeauna găsești afecțiune, sprijin și iubire necondiționată, fiind pilonul de bază al societății.

„În fiecare an, în data de 15 mai, este sărbătorită Ziua Internaţională a Familiei, pentru a marca importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor, fiind în acelaşi timp o oportunitate pentru a atrage atenţia asupra problemelor cu care se confruntă acestea la nivel mondial. Genericul din acest an este: “Impactul noilor tehnologii asupra bunăstării familiilor”.

Este despre provocarea pe care au avut-o toate familiile în perioada pandemică, mai ales în contextul în care tehnologiile ne-au ajutat să comunicăm, să activăm și să învățăm la distanță”, a conchis acesta.

loading...

Comments are closed.