Social

Ion Ceban: Decizia de închidere a pieței „Delfin” aparține strict administratorului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul capitalei, Ion Ceban, a declarat că decizia de închidere a pieței „Delfin”, din sectorul Buiucani, aparține strict administratorului, pentru că aceasta este o unitate de comerţ̦ privată, transmite Telegraph.md

Primarul afirmă că municipalitatea nu dorește închiderea pieței și că doar a somat agentul economic să evacueze gheretele instalate ilegal pe trotuarul din preajma pieței de pe str. Alba Iulia. Dar agentul, în semn de protest, a decis să închidă piaţa, cerând comercianților care activează acolo taxe majorate pentru arendă.

În Context, Ion Ceban declară că piața „Delfin” nu se închide din motivele invocate în unele surse media, cum ar fi lipsa de dezinfectanți sau anumite încălcări cu privire la situația creată de COVID-19.

„Primăria acționează în normele legale și face regulă în toate domeniile, unde s-au admis abuzuri ani la rând de către unii agenți economici.„, a mai adăugat primarul.

Citește și: Administratorul Pieţei Delfin ar fi şantajat autorităţile, după ce i-a fost cerut să evacueze gheretele ilegal instalate

loading...

Comments are closed.