Ion Ceban declară război amatorilor de pirotehnică: “Să nu îi căutăm pe acești bravi reprezentanți ai neamului prin spitale”

Reprezentanții Direcției de Poliție a mun. Chișinău au comunicat în cadrul ședinței de luni a Primăriei că vor interveni pentru a contracara vânzarea ilicită pirotehnicii, transmite Telegraph.md, cu referire la Zugo.md

În context, edilul a rugat Poliția să intervină în cazurile când se vor lansa petarde sau artificii după 22:00. Astfel, potrivit lui, pot fi prevenite anumite tragedii cauzate de utilizare pirotehnicii.

„Să nu avem situații când cineva ajunge la traumatologie. Să nu îi căutăm pe acești bravi reprezentanți ai neamului prin spitale, să intervină Poliția. Dar și toate aceste manifestări după 22:00 deranjează substanțial”, a menționat Ion Ceban în cadrul ședinței.

În cadrul ședinței, Poliția a mai raportat că se întreprind măsuri ce țin de prevenirea pandemiei și că au fost aplicate mai multe amenzi. În același timp, Comisia Teritorială pentru Sănătate Publică urmează să se întrunească pentru a impune noi restricții.

Ion Ceban amenință cu demisii la Apă-Canal: “Din urma dvs. rămâne totul ca după război”

Total
0
Shares
Total
0
Share