Actual

Ion Ceban, despre firmele contractate să repare unele conducte din capitală: Boronesc tot Chișinăul și lasă găuri. Sunt bani publici, din credite pe care trebuie să îi întoarcem

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul general Ion Ceban se arată indignat de găurile din capitală, care apar pe asfalt în urma înghețurilor sunt sau care stau deja de mai bine de două luni. Potrivit edilului, acestea trebuie să fie acoperite, pentru ca șoferii să nu umble din cauza municipalității prin service auto.

„Sunt străzi care au fost distruse ani de zile așa cum a fost strada Aligheri de la Botanica și am reparat-o, străzi pe care nu s-a intervenit ani de zile cum este Constructorul din sectorul Rîșcani, care urmează după această perioadă geroasă să fie plombată. Știm că apar mii de gropi după aceste înghețuri. După posibilitate și când sunt temperaturi favorabile, se intervine.

Dar sunt gropi descoperite cum cea de pe Pîrcălab, intersecție cu 31 august care stă de 2 luni și nu se mai repară”, a punctat primarul.

Responsabilii de la direcții punctează că e prea frig afară pentru a se lucra cu asfalt cald, iar când vor fi temperaturi mai mari de 0 grade, atunci se va intervine cu asfalt rece.

Primarul general Ion Ceban spune că intervențiile trebuie să fie cât mai repede, iar companiile care fac săpături trebuie să fie trase la răspundere.

„Eu înțeleg că administratorii trăiesc în apartamente de lux, din apartament urcă în mașină, iar din mașină în restaurant de lux. Dar între timp, firmele pe care le administrează boronesc orașul. Să vină să vadă, să vină și să repare. E vorba de banul public, e vorba de bani din credit, pe care noi trebuie să îi întoarcem”, a punctat edilul.

loading...

Comments are closed.