Alte știri

Ion Ceban despre gropile din capitală: Chiar și pe Ștefan cel Mare pot să îți sară dinții

Pinterest LinkedIn Tumblr

Debutul primei ședințe operative a Primăriei Chișinău din acest an a început cu subiectul stării proaste a drumurilor. Potrivit primarului general Ion Ceban, până când unele străzi vor fi reparate capital, trebuie să se intervină la plombarea găurilor.

„Am solicitat un program unic cu privire la intervenția pe străzi cu privire la reparațiile curente și plombarea găurilor cu asfalt rece. Noi trebuie să intervenim urgent acolo unde este posibil cu reparații capitale. Dar, până atunci, trebuie să avem grijă de starea actuală a drumurilor. Este inadmisibil ca străzile capitalei să fie ca după război, găuri la fiecare pas, iar de aici la sigur nu au de câștigat pietonii sau șoferii, dar afacerile cu service auto”, a precizat edilul.

Primarul afirmă că chiar și pe Ștefan cel Mare pot să îți sară dinții, atunci când nimerești într-o groapă sau în gurile de canalizare care nu sunt la nivel.

„Am solicitat ca Direcția Transport să intervină cu mai multe echipe în acest sens”, spune acesta.

Cât ține de curțile blocurilor de locuit, Ceban afirmă că este un program mare, care va începe a fi implementat în 2021. Urmează ca lucrările să fie coordonate și să se înceapă munca atunci când vremea va fi mai favorabilă.

Acest proiect este de peste 100 de milioane de lei, bani care vor fi investiți pentru cetățeni.

loading...

Comments are closed.