Actual

Ion Ceban, după o inspecție în Stăuceni: Trei străzi din localitate vor fi asfaltate săptămâna viitoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lucrările de dezvoltare a statului Stăuceni au fost inspectate de către primarul general Ion Ceban, care spune că unul dintre obiective este construcția a trei străzi Botoșani – Salcâmilor – Constantin Stamati, care este finanțat de Primăria municipiului Chișinău. Municipalitatea în acest sens a acordat 5 milioane de lei.

Primarul spune că începând de săptămâna viitoare, pe una din cele trei străzi va fi aplicat primul strat de asfalt.

Tot de săptămâna viitoare, vor începe lucrările cu privire la instalarea iluminatului stradal de tip LED în partea veche a localității. Pentru lucrările tehnice de instalare, municipalitatea va redirecționa forță de munca din cadrul Î.M. LUMTEH.

„O altă inițiativă discutată ține de modernizarea infrastructurii sportive. Astfel, împreună cu Federația Moldovenească de Fotbal și echipa de fotbal Dacia am mers pe stadionul din Stăuceni. Ne propunem ca terenul de fotbal din comună să fie renovat la standarde internaționale. La fel, împreună cu FMF, stadionul de la liceul din localitate va fi amenajat cu un covor nou”, a declarat Ceban.

Amintim că Primăria Chișinău a alocat din buget municipal în acest an pentru proiectele din suburbii circa 100 milioane lei, una din cele mai mari sume alocate din bugetul municipal vreodată pentru proiectele din suburbii.

loading...

Comments are closed.