Ion Ceban, edilul capitalei și candidat pentru un nou mandat, a testat coridorul verde pe strada 31 August 1989

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a testat noul coridor verde destinat bicicliștilor și utilizatorilor de trotinete, construit recent în inima orașului. Această infrastructură modernă, finanțată din bugetul municipal, oferă o rută sigură și dedicată pentru pasionații de biciclete și trotinete, contribuind la promovarea unui mod de viață sănătos și la reducerea impactului asupra mediului.

Primarul Ceban a testat personal coridorul verde, parcurgând traseul pe strada 31 August 1989. Îndemnând locuitorii Chișinăului să adopte mijloacele de transport ecologice, edilul a declarat: “Ieri am mers pe coridorul verde pe strada 31 August 1989. Îndemn pe toți cei care vor să se deplaseze cu bicicleta sau trotineta prin zona Centru, să meargă pe strada 31 August 1989. Bună dimineața Chișinău”.

Acest proiect face parte din eforturile administrației locale de a îmbunătăți infrastructura urbană și de a face Chișinăul mai prietenos cu mediul. Coridorul verde reprezintă un pas semnificativ către promovarea mobilității durabile și creșterea calității vieții pentru toți locuitorii orașului.

Locuitorii Chișinăului sunt încurajați să folosească noul coridor verde, să adopte un mod de viață sănătos și să contribuie la transformarea Chișinăului într-un oraș modern, ecologic și prietenos cu mediul.

Amintim că Ion Ceban este candidatul Partidului ”Mișcarea Alternativa Națională” (MAN) pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău.

Total
0
Shares
Total
0
Share