Politic

Ion Ceban îi acuză pe liberali că ar fi într-o cârdășie cu democrații

Pinterest LinkedIn Tumblr

Printr-un comunicat de presă, Partidului Liberal a anunțat astăzi că membrii PL nu vor participa la dezbaterile electorale pentru desfășurarea referendumului cu privire la demiterea primarului suspendat, Dorin Chirtoacă. În replică, consilierul socialist, Ion Ceban, a catalogat gestul liberalilor ca fiind parte a unui scenariu dintre PD și PL.

Când ai ceva să spui – spui, nu te ascunzi în tufari! Cine ține minte cum făcea gălăgie, inclusiv cu lacrimi că nu este admis să fie înregistrat și e împiedicat să apară în electorală? Cineva mai are dubii că e un scenariu PD/PL, cu tot cu arest, Radu, etc. Așteptăm declarațiile Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase – de ce nu participă ei la dezbateri? Toți împreună fac jocul partidului democrat și a lui Plahotniuc”, a scris pe pagina sa de facebook socialistul, Ion Ceban.

Nu este pentru prima dată când Ceban vine cu astfel de reacții. Și anterior acesta a acuzat toate partidele care au anunțat boicotarea referendumului că ar fi complice la infracțiunile primarului suspendat, Dorin Chirtoacă.

loading...

Comments are closed.