Alte știri

Ion Ceban, invită cetățenii să participe la un sondaj. Vrem să îmbunătățim calitatea transportului public

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria Chișinău solicită opinia cetățenilor referitor la calitatea transportului public din municipiul Chișinău. Potrivit primarului general, Ion Ceban, părerea locuitorilor Chişinăului contează, iar municipalitatea vrea să vadă ce cred oamenii despre un subiect sau altul.

De această dată municipalitatea a lansat un sondaj online pentru a evalua percepția locuitorilor capitalei în ceea ce priveşte transportul public și necesitatea introducerii sistemului de taxare electronică în unitățile de transport.

„Chestionarul este realizat din 23 de întrebări și se desfășoară în cadrul „Studiului privind implementarea tichetării electronice în transportul public din municipiul Chișinău”. Prin intermediul acestui sondaj ne propunem să aflăm părerea oamenilor în scopul îmbunătățirii calității serviciilor de transport public, pentru ca acesta să devină mai practic, mai confortabil și nu în ultimul rând mai accesibil pentru toți. Totodată, sondajul va evalua percepția cetățenilor cu referire la implementarea sistemului de taxare electronică în transport și opinia lor privind tariful călătoriei, în cadrul Proiectului – pilot aflat în desfășurare începând cu 16 martie 2021”, a declarat Ceban.

Primarul afirmă că noile modalități de plată sunt testate în 110 unități de transport troleibuze si autobuze, în baza parteneriatului cu doi operatori de plăți electronice și două instituții bancare.

Chestionarul poate fi completat în limbile română și rusă, link către sondaj:

RO https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekM-eIfC8sfvih5eeQYxoov24_u40AKJCQQrtliPHMyuZc2w/viewform
RU https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_SpIVq1j7s7uAwiD7w_VvGE90cUweBhzBxAc8v1tpEVvmGQ/viewform

În baza rezultatelor obținute vor fi identificate soluții pentru îmbunătățirea serviciului de transport public municipal.

loading...

Comments are closed.