Alte știri

Ion Ceban, mesaj către profesori, cu ocazia zilei profesionale: Fiecare profesor a fost și rămâne un exemplu pentru fiecare dintre noi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cu ocazia zilei lucrătorului din învățământ, primarul general Ion Ceban a venit cu un mesaj de felicitare, prin care le mulțumește tuturor profesorii pentru dedicația cu care lucrează.
În ajunul Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ, Ceban a participat, astăzi, la un minunat concertul festiv dedicat cadrelor didactice din capitală.

„Diplome de gratitudine, în semn de recunoștință și înaltă prețuire a activității educaționale au primit dascălii noștri. Am venit cu un mesaj de mulțumire și recunoștință pentru dragii profesori, care sunt persoanele ce construiesc viitorul și seamănă în fiecare dintre noi, înțelepciunea, încrederea, cunoștințele, ce ne ghidează pe tot parcursul vieții”, a punctat edilul.

Primarul punctează că cu drag își aduce aminte de prima învățătoare, cu care a pășit în lumea cunoștințelor.

„Cu mult respect ne amintim de primul diriginte, împreună cu care am înaintat în viața matură. Fiecare profesor a fost și rămâne un exemplu pentru fiecare dintre noi, de aceea merită toate aprecierile pentru curajul, devotamentul, dedicația, implicarea și dragostea de care au dat dovadă. Astăzi, profesorii sunt puși la noi încercări, să aplice noi programe educaţionale, noi metode de lucru, să implementeze proiecte online și totuși, în continuare demonstrează că le pasă de generația tânără”, a precizat Ion Ceban.

Contribuția cadrelor didactice la dezvoltarea personalității fiecărui copil este crucială. De profesori, în mare parte depinde cum va arăta societatea noastră în viitor.

„Mulțumesc tuturor cadrelor didactice pentru munca nobilă, fidelitatea faţă de profesie, efortul zilnic depus pentru creşterea şi educarea tinerelor generaţii. Vom fi mereu alături, ori de câte ori va fi nevoie. Tuturor profesorilor le doresc multă sănătate şi realizări frumoase, bunăstare familiilor și putere întru realizarea lucrului, uneori peste program și în zile de odihnă”, a mai adăugat acesta.

În acest context le-a urat cadrelor didactice elevi motivaţi, curioşi şi recunoscători.

loading...

Comments are closed.