Ion Ceban: Partenerii MAN în România sunt reprezentanții Partidului Socialiștilor Europeni – Partidul Social Democrat (PSD), care sunt în alianță pe buletinul de vot

Partenerii MAN în România sunt reprezentanții Partidului Socialiștilor Europeni din România – Partidul Social Democrat (PSD), care sunt în alianță pe buletinul de vot, a transmis Ion Ceban, președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională (MAN).

“România susține Republica Moldova prin multiple proiecte, noi putem susține România la alegerile pentru Parlamentul European.

În ultimele săptămâni, MAN a realizat campania de informare pentru alegerile din Parlamentul European, care vor avea loc duminică, 9 iunie.

În ultimii ani, prin exemple frumoase de colaborare, am reușit împreună cu colegii din România să realizăm în Capitală mai multe proiecte în diverse domenii, pentru locuitorii din municipiul Chișinău. Ei au fost cei care s-au implicat și au participat în realizarea mai multor obiective. Este vorba de reabilitarea parcurilor, a zonelor verzi, reabilitarea subteranelor, dotarea instituțiilor educaționale și realizarea în comun a proiectelor sociale și culturale pentru Chișinău, dar și multe altele.

Astăzi, ne dorim să continuăm acele programe și proiecte, precum și să realizăm altele noi.

Cu suportul României, în fiecare an, sute de proiecte sunt realizate și în localitățile din toată țara, cum ar fi investiții în educație, infrastructura drumurilor, proiecte culturale, suport tehnic și schimb de experiență. România a fost alături de Chișinău și Republica Moldova în cele mai mari crize de COVID, refugiați și criza energetică, oferind un suport impunător.

Guvernul României este cel mai aprig avocat al Republicii Moldova în parcursul său european. Cetățenii Republicii Moldova, care dețin și cetățenia română, pot astăzi să își exprime susținerea reciprocă prin participarea la alegerile pentru Parlamentul European, pe data de 9 iunie.

Este important ca vocea noastră să fie auzită în Parlamentul European prin reprezentanți care susțin Republica Moldova. Deputații români sunt avocații Republicii Moldova în Parlamentul European și ne pot asigura realizarea aspirațiilor noastre de integrare europeană.

MAN este un partid cu doctrină social-democrată de tip european. Noi susținem parcursul european al Republicii Moldova și ne identificăm cu valorile și principiile Partidului Socialiștilor Europeni din Parlamentul European.

Partenerii MAN în România sunt reprezentanții Partidului Socialiștilor Europeni din România – Partidul Social Democrat (PSD), care sunt în alianță pe buletinul de vot”, este declarația lui Ceban.

Total
0
Shares
Total
0
Share