Politic

Ion Ceban: PDM a interzis agitația Anti-Chirtoacă!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Socialistul Ion Ceban, despre care se spune că este candidatul lui Dodon pentru funcția de Primar General al municipiului Chișinău, a scris pe pagina sa de facebook că PDM dat indicații clare prin instituțiile care le sînt în subordine să nu admită agitație pentru referendum. Mai mult, Ceban este convins că Maia Sandu a bătut palma cu Vlad Plahotniuc pentru alegerile din 2018.

” PD se pare ca a dat indicații clare prin instituțiile care le sînt în subordine să nu admită agitație pentru referendum, iar funcționarii și restul sînt „rugați” să stea acasă pe data de 19 noiembrie 2017. Așa că, pe 19 noiembrie 2017, decizi TU cine să conducă orașul și care va fi soarta în continuare a capitalei sau va decide partidul democrat pentru tine. Maia Sandu, cum acolo cu democrația, libertatea de exprimare, principii europene sau ați bătut palma cu Vlad Plahotniuc pentru alegerile din 2018? Alte detalii la o conferință de presă la ora 14.00″, se spune în mesajul socialistului.

Nu este pentru prima dată când socialiștii și în special Ion Ceban îi acuză pe liberali că ar face jocul democraților. Chiar ieri socialistul a comunicat la fel prin intermediul rețelei de socializare, că liberalii nu participă la dezbateri electorale la indicația Partidului Democrat din Moldova.

Telegraph Moldova amintește că duminică, 19 noiembrie, în municipiul Chișinău va avea loc un referendum privind demiterea primarului suspendat, Dorin Chirtoacă.

 

loading...

Comments are closed.