Ion Ceban, primarul ales al Chișinăului, mulțumește locuitorilor și anunță o administrație transparentă și corectă

Ion Ceban, câștigătorul alegerilor pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, a adresat un mesaj de mulțumire către locuitorii capitalei și echipa sa, subliniind importanța responsabilității asumate.

“Mulțumesc din suflet fiecărui locuitor al municipiului Chișinău care și-a exprimat votul pentru Mișcarea Alternativa Națională și pentru mine personal. Mulțumesc tuturor cetățenilor care au ieșit la vot. Voi fi primarul tuturor chișinăuienilor și voi ține cont de părerile și propunerile locuitorilor”, a declarat el.

“Mulțumesc mult echipei mele, o echipă extraordinară, cu oameni dedicați, profesioniști, împreună cu care am făcut practic imposibilul. Rezultatul obținut în aceste alegeri demonstrează o victorie, dar și o mare responsabilitate”, a adăugat liderul MAN.

“Astăzi în conturi avem circa 300 de milioane de lei, ceea ce este un indicator extraordinar de bun în condiții destul de complicate”, a evidențiat primarul.

Ceban a subliniat că scrutinul a fost marcat de încercări de fraudare, precizând: “Am avut și mișmașuri în cadrul scrutinului de ieri, în multe secții de votare am avut tentative de fraudare a alegerilor. Toate aceste materiale probate, inclusiv prin video și contestații, vor fi transmise misiunilor de observare internaționale și organelor abilitate de la Chișinău”.

În încheiere, primarul capitalei a menționat importanța transparenței și corectitudinii în administrația publică.

“Vom continua să fim transparenți și corecți”, este promisiunea lui.

Total
0
Shares
Total
0
Share