Ion Ceban, primarul capitalei: ”YMCA Moldova contribuie la dezvoltarea antreprenoriatului în Chișinău”

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a mulțumit astăzi organizației YMCA Moldova pentru donația de 25 de laptopuri cu valoarea totală de circa 800 mii lei, destinate Centrului Municipal pentru Dezvoltarea Afacerilor al Primăriei Municipiului Chișinău.

„Aceste laptopuri vor fi folosite de către beneficiarii Incubatorului Municipal de Afaceri, care vor fi tinerii, inclusiv refugiații ucraineni, interesați de lansarea unei afaceri”, a declarat Ceban.

Incubatorul Municipal de Afaceri va oferi tinerilor instruiri, întîlniri cu experți și antreprenori, pentru a fi ghidați în lansarea unei afaceri. La final, beneficiarii acestor instruiri vor putea aplica pentru un grant nerambursabil din partea Primăriei mun. Chișinău, pentru inițierea unei afaceri.

„Suntem bucuroși pentru faptul că YMCA Moldova contribuie la dezvoltarea unei noi generații de antreprenori, printre care și refugiați ucraineni, ceea ce reprezintă în sine o contribuție la dezvoltarea economiei naționale”, a concluzionat Ceban.

Total
0
Shares
Total
0
Share