Alte știri

Ion Ceban s-a întâlnit cu Președintele Consiliului Județean Brașov

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, s-a întâlnit marți cu Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan Veștea. În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au discutat despre inițiative și bune practici implementate cu succes în județul Brașov, care ar putea fi preluate și realizate la Chișinău.

Părțile și-au exprimat disponibilitatea de a desfășura activități comune, atât în domeniul economic și investițional, cât și în sfera culturală.

În cadrul aceleiași vizite de lucru, Ion Ceban, împreună cu conducerea Primăriei orașului,  cu colegii de la Direcția generală transport public și căi de comunicație și de la Î.M. „Parcul urban de autobuze” au vizitat Regia Autonomă de Transport Brașov.

Delegația de la Primărie a luat cunoștință de un exemplu de bune practici, privind implementare cu succes la Brașov a transportului verde.

De asemenea, oaspeții s-au arătat interesați de modul de funcționare al dispeceratului regiei de transport din oraș, sistemul de încărcare rapidă pentru autobuzele electrice, precum și de eventualitatea achiziționării unor unități de transport la mâna a doua.

Următoarea destinație a delegației de la Chișinău a fost la Primăria orașului Râșnov, județul Brașov. În ultimii ani, localitatea a devenit una din cele mai dezvoltate atracții turistice din zonă.

loading...

Comments are closed.