Alte știri

Ion Ceban și Corneliu Furculiță, felicitați de Igor Dodon cu ocazia zilelor de naștere

Pinterest LinkedIn Tumblr

Adresez cele mai calde și cordiale felicitări primarului municipiului Chișinău, Ion Ceban, cu ocazia zilei de naștere, a transmis în această dimineață Igor Dodon, liderul socialiștilor din Republica Moldova.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Ion Ceban este membru al echipei noastre și primul primar al municipiului Chișinău promovat de un partid de stânga.

Ne mândrim de faptul că datorită politicii promovate de el, a profesionalismului și perseverenței de care dă dovadă, capitala a realizat progrese și transformări semnificative în toate domeniile de dezvoltare, menite să sporească bunăstarea locuitorilor.

Îi urez multă sănătate, încredere în forțele proprii, îndeplinirea tuturor aspirațiilor și succes în activitatea sa de mare responsabilitate.

La mulți ani!”, a transmis președintele PSRM.

Tot astăzi, Igor Dodon a transmis un mesaj de felicitare și președintelui fracțiunii parlamentare a PSRM, Corneliu Furculiță, cu ocazia zilei de naștere.

”Astăzi, colegul, prietenul și consăteanul meu – Corneliu Furculiță, Președintele fracțiunii parlamentare a PSRM, își sărbătorește ziua de naștere.
Este un profesionist desăvârșit, patriot și un om extraordinar în care poți avea încredere deplină.
Îi urez mulți ani fericiți, multă sănătate, viață lungă, spirit tânăr și împlinire a tuturor gândurilor și aspirațiilor”, a transmis liderul socialist.
loading...

Comments are closed.