Alte știri

Ion Ceban, vizită inopinată pe șantierele de pe Pușkin și Bodoni, unde se schimbă pavajul: În 3 luni de zile s-a reușit un volum enorm să realizăm

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vizită inopinată a primarului general Ion Ceban la șantierul de pe Pușkin și Bodoni, unde muncitorii schimbă pavajul. Ceban spune că este mândru că de acele lucrări de reparație efectuate pentru prima dată pe aceste trotuare și că în 3 luni de zile s-a reușit un volum enorm să fie realizat.

„Cu siguranță pot spune că schimbarea este spre bine. După instalarea semisferelor pentru a limita parcările pe trotuarele noi renovate și amenzile aplicate de către poliția capitalei, nu am văzut nicio mașină parcată pe pavajul nou. Asta bucură”, a precizat acesta.

De asemenea, Ceban spune că a apreciat mobilierul urban recent instalat: bănci, coșuri de gunoi și ghivece pentru flori, la fel sunt folosite pe post de limitatoare pentru parcări și stațiile de așteptare noi.

„Acuma ne putem bucura de un design unic al acestor elemente stradale. Pe de altă parte sigur că am găsit și neconformități și voi cere responsabililor de șantier explicații și remedierea situațiilor”, a conchis acesta.

Amintim că în total sunt reparate 44 de mii de m2 și urmează în decurs de câteva zile modernizarea iluminatului de tip LED.

loading...

Comments are closed.