Politic

Ion Chicu cere SIS-lui să-l cheme la audieri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ion Chicu, liderul PDCM, ex-premierul Republicii Moldova, cere Serviciului de Informații și Securitate să-l cheme la audieri, după ce Igor Grosu, președintele Parlamentului, a declarat că Dodon, Șor, Chicu, Ceban și Vlah sunt coloana a 5-a a Rusiei.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, prin prezenta, solicit oficial să fiu invitat la audieri, privind declarațiile colonului că eu sunt coloană. O eventuală lipsă de reacție la această solicitare o voi trata ca infirmare a declarațiilor acestui păpălău”, a cerut Ion Chicu.

”Și unul, și alta fac parte din coloana a cincea, și primarul general al capitalei, și fostul președinte Dodon, și fugarul din Israel Șor fac parte din coloana a cincea a Federației Ruse. Ei sunt cei care repetă așa, disciplinat, ceea ce li se spune de la Kremlin, ei nu apar de la sine. Și unul, și altul primesc instrucțiuni, au fost cel puțin, acum nu știu, dar au fost consultați și primarul general al capitalei, acela se primbla chiar cu consultanții de la FSB pe aici prin târg, primul pe care l-ați menționat se întâlnea prin aeroporturile din proximitate cu consultanții de la FSB. Deci, toate aceste persoane nu sunt altcineva decât coloana a cincea a Federației Ruse, a agenturii Federației Ruse, asta trebuie să o spunem și toți cetățenii trebuie să știe pentru cine lucrează iată aceste persoane”, a spus Grosu în timpul unui interviu pentru Vocea Basarabiei, referindu-se inclusiv la Chicu și Vlah.

loading...

Comments are closed.