Ion Chicu: ”Domnica Manole, această matroană obraznică a injustiției moldave, a decis să-și arate încă o dată atitudinea sa față de moldoveni”

Ion Chicu, președintele PDCM:

”Servitoarea Maiei Sandu de la Curtea Constituțională, pre nume Domnica Manole, a hotărât să emită primul comunicat în anul nou…despre salariul său “modest”. Chipurile, tot ce s-a afirmat în spațiul public, inclusiv cele recunoscute deschis de fruntașii PAS despre dublarea de salarii, sunt doar “idei” false.

Deci, Domnica Manole, această matroană obraznică a injustiției moldave, a decis să-și arate încă o dată atitudinea sa față de moldoveni. Ca de obicei, prin falsuri și minciună. Ea crede, că moldovenii sunt limitați la minte ca liubele din curtea ei… și nu știu cum se formează salariul lor. Moldovenii nu știu despre sporul de 40% la acel salariu “modest” pe care Olesea a vrut să-l majoreze la 100% fără avizul guvernului… Așa crede Domnica.

În final, Maia Sandu a promovat majorarea salariului “modest” al Domnicăi Manole. De la 54500 lei pe lună (inclusiv 15600 spor lunar) pînă la 63000 lei (inclusiv 18000 spor lunar). Salariul “liubei” – membru simplu al CCM a crescut cu peste 12 mii lei pe lună, ajungând la 57 mii lunar.

Ce-a vrut matroana să obțină prin emiterea acestui fals la-nceput de an? Să arate că oricum va fi cum vrea ea și patroana ei? Matroana și patroana cred pot face totul ce visează ele. Stați așa…”

Total
0
Shares
Total
0
Share