Politic

Ion Chicu explică raționamentele consultărilor de ieri cu mai multe partide politice din țară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unul din raționamentele consultărilor de ieri cu mai multe partide politice din țară a fost zădărnicirea planurilor de instaurare a dictaturii de către această creatură a străinilor, explică Ion Chicu, președintele PDCM.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

“După cum au sechestrat anul trecut Procurorul General, după cum au sechestrat Teleradio Moldova, acum încearcă să sechestreze întreg statul prin adoptarea de urgență a Codului Electoral, menit să mențină la putere această ipocrită și gruparea analfabeților și corupților din PAS.

Dacă acest accident istoric și isteric, reușește să promoveze acest Cod Electoral, poporul nu va mai avea posibilitatea legală de a-i înlătura de la putere prin alegeri libere și democratice.

Consiliul Europei cere expres existența unui consens larg pentru adoptarea unor asemenea modificări radicale în legislația electorală. Acest consens nu există și nu poate exista, atâta timp cât unicul obiectiv urmărit de autorii acestor modificări este menținerea la putere prin fraudarea alegerilor.

Noi nu recunoaștem constituționale și democratice aceste modificări. Împreună cu celelalte partide întrunite ieri în cadrul Platformei de consultări, dar și cu altele care vor adera în curând la acest format de colaborare, vom comunica Consiliului Europei poziția noastră fermă.

Maia Sandu vrea să-și mențină banda coruptă veșnic la putere. Ce iluzii de analfabeți”, a declarat fostul premier.

Amintim că reprezentanții a opt partide politice au examinat chestiunea privind posibilitatea formării unei agende comune, mai precis, a unei agende la nivel național pentru Republica Moldova, în condițiile în care țara se află în pragul unei catastrofe energetice, sociale și economice, țară ai cărei oameni au devenit concomitent victime ale guvernării incompetente și ale unei opoziții false.

loading...

Comments are closed.