Politic

Ion Chicu i-a cerut Maiei Sandu să-l elibereze imediat pe Alexandr Stoianoglo

Pinterest LinkedIn Tumblr

În contextul evenimentelor din ultimele zile, Ion Chicu, ex-prim-ministru al Republicii Moldova, i-a cerut președintelui Maia Sandu să pună capăt situației și să-l elibereze imediat pe Alexandr Stoianoglo. La fel, Chicu spune că o mână de criminali au sechestrat de 3 zile procurorul general al țării.

”Stimată Doamnă Președinte al țării,

Vă rog să înțelegeți, că o mână de criminali au sechestrat de 3 zile Procurorul General al țării pe care o conduceți. Ceea ce face acum această bandă cu Dl Stoianoglo e o mare, mare eroare admisă de Dumneavoastră.

Ați greșit enorm când v-ați lăsat manipulată de Litvinenco. E firesc să greșești când ai atâtea probleme de gestionat. Dar în trei zile ați avut tot timpul de pe pământ să vă corectați eroarea.

Vă rog, nu agravați această eroare. Eliberați imediat Procurorul General și reveniți în câmpul legal.
Faptul că unii rivali politici de-ai Dvs. fac politică din acest caz grav, nu mai are cum să vă favorizeze, să vă scoată basma curată. Ei nu-l ajută pe Stoianoglo. Dar să știți, că deja nici pe Dvs.

Ajutați-mă să vă consider în continuare Președinte al Republicii Moldova – eliberați deținutul politic Alexandru Stoianoglo și restabiliți funcționalitatea Procuraturii Generale în cadrul constituțional al Republicii Moldova.

Cu mare speranță,

Ion Chicu, ex-Prim-ministru

p.s. Fac această adresare după ce și azi m-am convins că învinuirile aduse Dlui Stoianoglo sunt absolut aberante”, a scris Chicu pe pagina sa de pe Facebook.

loading...

Comments are closed.