Ion Chicu l-a lăsat pe Dodon cu mâna întinsă? Reacția Prim-ministrului

 

După ce în presă au apărut mai multe știri despre faptul că premierul, Ion Chicu l-ar fi pus pe președintele, Igor Dodon, într-o situație ridicolă, lăsându-l cu mâna întinsă, șeful de Executiv a venit cu o reacție oficială. 

“Văd ca unii jurnaliști tare se îngrijorează de relația dintre mine si președintele Igor Dodon, iar eu mă îngrijorez pentru starea lor emoțională și nu pot să-i las în starea asta. Relația dintre președintele țării și primul ministru este la un nivel pozitiv de conlucrare cum nu a fost de foarte mulți ani încoace. Poate asta deranjează pe unii, dar e în beneficiul cetățenilor.”, afirmă prim-ministrul, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Chicu afirmă că la un moment dat, chiar la condus pe președinte: “Dacă jurnalistul care a făcut știrea din link-ul de mai jos ar fi fost corect, ar fi făcut precizarea că în realitate eu m-am ridicat și l-am condus chiar pe domnul președinte. Data viitoare pentru Pro Tv special ne și cuprindem.”

Pe final, șeful de Guvern, declară mult respect pentru președintele Igor Dodon: “Acum, serios despre relația mea cu Dl Igor Dodon, încă din 2005 încoace. Domnia Sa știe, că eu tot timpul am părerea mea și nu ezit s-o spun, inclusiv în public. Știe asta din momentul cînd îi eram subaltern la Ministerul Economiei. Iar faptul, că știindu-mi bine această particularitate, anume pe mine m-a înaintat la funcția de premier, vorbește foarte mult despre Igor Dodon ca personalitate și Om de stat! Respect, Dom.Președinte!”

Citește și: Susținătorii PPPDA continuă războiul cu PAS, atacând-o pe Olesea Stamate: Este o diletantă, care a promovat reforme eşuate

Total
0
Shares
Total
0
Share