Alte știri

Ion Chicu l-a lăsat pe Dodon cu mâna întinsă? Reacția Prim-ministrului

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce în presă au apărut mai multe știri despre faptul că premierul, Ion Chicu l-ar fi pus pe președintele, Igor Dodon, într-o situație ridicolă, lăsându-l cu mâna întinsă, șeful de Executiv a venit cu o reacție oficială. 

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Văd ca unii jurnaliști tare se îngrijorează de relația dintre mine si președintele Igor Dodon, iar eu mă îngrijorez pentru starea lor emoțională și nu pot să-i las în starea asta. Relația dintre președintele țării și primul ministru este la un nivel pozitiv de conlucrare cum nu a fost de foarte mulți ani încoace. Poate asta deranjează pe unii, dar e în beneficiul cetățenilor.”, afirmă prim-ministrul, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Chicu afirmă că la un moment dat, chiar la condus pe președinte: „Dacă jurnalistul care a făcut știrea din link-ul de mai jos ar fi fost corect, ar fi făcut precizarea că în realitate eu m-am ridicat și l-am condus chiar pe domnul președinte. Data viitoare pentru Pro Tv special ne și cuprindem.”

Pe final, șeful de Guvern, declară mult respect pentru președintele Igor Dodon: „Acum, serios despre relația mea cu Dl Igor Dodon, încă din 2005 încoace. Domnia Sa știe, că eu tot timpul am părerea mea și nu ezit s-o spun, inclusiv în public. Știe asta din momentul cînd îi eram subaltern la Ministerul Economiei. Iar faptul, că știindu-mi bine această particularitate, anume pe mine m-a înaintat la funcția de premier, vorbește foarte mult despre Igor Dodon ca personalitate și Om de stat! Respect, Dom.Președinte!”

Citește și: Susținătorii PPPDA continuă războiul cu PAS, atacând-o pe Olesea Stamate: Este o diletantă, care a promovat reforme eşuate

loading...

Comments are closed.