Politică

Ion Chicu o ia în furci pe Maia Sandu: În țara asta trăiesc oameni, nu electorat

Pinterest LinkedIn Tumblr

După ce Maia Sandu a făcut alianță neoficială cu Șor și Candu, iar din această cauză Guvernul nu a putut să prezinte proiectul de lege cu privire la unele măsuri pentru bugetari și alte categorii de cetățeni, premierul Ion Chicu a publicat un mesaj dur la adresa Maiei Sandu, fost premier și lider politic.

”Maiei Sandu. Omului și politicianului…

În țara asta trăiesc Oameni, nu electorat.
Nu vă pică bine electoral majorarea cu 30% a salariilor pentru 47 mii lucrători medicali, care mor acum pentru Oameni?

Nu vă pică bine electoral alocarea a câte 700 lei pentru 659 mii de Oameni nevoiași?

Nu vă pică bine electoral ajutorul de 100 mln. lei pentru agricultori, sau încă 50 mln. pentru intreprinderile mici?

Sau, Maia Sandu – politician, credeți că prin moftul (proverbial deja), puteți anula Constituția RM, care oferă dreptul guvernului să-și angajeze răspunderea? Moftul vă face să credeți, că doar un guvern condus de Dvs. poate să folosească acest drept de angajare a răspunderii, cum ați făcut-o în noiembrie 2019? Politician-o, în țară mor Oameni. Nu electorat, Oameni.

Electoral, politician-o, pierzi că te-ai aliat cu Candușhor, care-ți era coleg de guvern, când s-au furat 14 miliarde de lei prin…angajare de răspundere. Erai specialistă venită de la Banca Mondială – chiar erai atât de limitată să nu înțelegi, că guvernul din care faci parte fură miliardul de la Oameni?

Maia Sandu, om și politician, aici trăiesc Oameni, nu electorat.

p.s. Știu că-i fac un avantaj lui Năstase prin acest mesaj, dar deoarece el (politician), e ”în promile”, Maia Sandu (politician) nu va pierde mare treabă. Electoral vorbind.”, a scris premierul pe Facebook.

Declarație: Alianța Candu-Sandu-Plaha-Șor a blocat majorarea salariilor pentru angajații din sistemul medical și acordarea a câte 700 de lei pentru pensionari. Maia Sandu, salvează imunitatea lui Andrian Candu

loading...

Comments are closed.