Alte știri

Ion Chicu și-a exercitat dreptul la vot: ”Veniți să votați, soarta țării este în mâinile fiecărui dintre noi”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Premierul Chicu a participat, alături de soție, la scrutinul prezidențial în dimineața zilei de astăzi, la secția de votare nr. 1/130 din municipiul Chișinău.

„Am venit să-mi îndeplinesc datoria civică la alegeri, este un exercițiu extraordinar de responsabil pentru Republica Moldova. Este important ca noi, toți cetățenii Republicii Moldova să trecem cu succes acest exercițiu, să ne alegem șeful statului.”, a declarat Ion Chicu la ieșirea din secția de votare.

Igor Dodon merită încă un nou mandat pentru că deține o echipă puternică, experiență și un program bine pus la punct, susține Ion Ceban

Premierul Chicu a mulțumit observatorilor, angajaților birourilor electorale, reprezentanților mass-media și tuturor celor antrenați în organizarea și desfășurarea alegerilor, și a îndemnat toți cetățenii să vină la vot.

„Trebuie să ne prezentăm astăzi la vot, pentru că de bună dimineața foarte mulți concetățeni de-ai noștri muncesc în birourile electorale, observatorii, persoanele din staffurile electorale, inclusiv din cele în jur de 140 de birouri electorale de peste votare. Ei sunt astăzi în prima linie, ca și medicii, învățătorii, de aceea munca lor trebuie de răsplătit cu prezența fiecăruia la vot.

În context, premierul a menționat că viitorul Republcii Moldova depinde de decizia fiecărui cetățean al țării: „Eu sunt sigur că fiecare cetățean al Republicii Moldova știe pentru ce votează, știe că în mâinele fiecăruia dintre noi este soarta țării și a fiecărui în parte. Este necesar de făcut o decizie corectă astăzi, așa cum cred că am făcut-o eu. Republica Moldova cu siguranță are viitor, este necesar doar de muncit mult, de crezut în aceasta.”, a conchis premierul.

Amintim că astăzi, 1 noiembrie, au loc alegerile președintelui Republicii Moldova. Secțiile de votare vor fi deschise între orele 07:00 și 21:00.

loading...

Comments are closed.