Alte știri

Ion Chicu: Țara are cu ce achita facturile și poate redeschide iar șantierele investițiilor publice în infrastructură

Pinterest LinkedIn Tumblr

Datorită eforturilor agenților economici și cetățenilor contribuabili, dar și eficienței administrării fiscal-vamale, veniturile medii zilnice ale Bugetului de Stat în perioada ianuarie-februarie 2021 le-au depășit pe cele similare din anul trecut cu 17,4%, adică cu 23,4 mln.lei mai mult încasat la buget în fiecare zi operațională, a anunțat Ion Chicu, transmite Telegraph.md

În total în această perioadă veniturile au crescut cu 621 mln.lei. Față de ianuarie-februarie 2019, suma depășirii constituie circa 1,3 mlrd.lei, adică peste 27%. Țara are cu ce achita facturile și poate redeschide iar șantierele investițiilor publice în infrastructură. Mulțumim agenților economici și cetățenilor contribuabili la buget!

Țara lucrează, oamenii sunt responsabili, statul Republica Moldova poate face față provocărilor! Sper foarte mult „politicienii de pe val” să înțeleagă acest lucru și, cel mai important, să accepte această muncă și vrednicie a moldovenilor!

p.s. În legea bugetului 2021 am rezervat în fondurile de intervenție a guvernului 277,82 mln.lei pentru finanțarea unor cheltuieli urgente/extraordinare. Și aici aveam în vedere în primul rând situația pandemică și Vaccinarea. Nu altceva.” a scris Ion Chicu.

Citește și: Încasările la Bugetul public național administrate de SFS, în continuă creștere

loading...

Comments are closed.