Alte știri

Ion Sturza a publicat „lista lui Plahotniuc” a candidaților la funcția de premier

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul premier al Republicii Moldova, omul de afaceri Ion Sturza a publicat pe Facebook „lista lui Plahotniuc” a candidaților la funcția de prim-ministru.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit lui Sturza, în această listă sunt “Andrei Năstase, Alexandru Slusari, Igor Munteanu, Maia Sandu etc. Toți la grămadă sau fiecare separat. Și unii din ei, sărmanii chiar pare să creadă că au șanse, fac liste, lucrează la programe, dau interviuri programatice”.

Totodată, Sturza confirmă spusele președintelui Igor Dodon. Fostul premier susține că “Tripleta nocivă Plahotniuc-Șor- Candu au un singur scop – haosul! Unica lor șansă să scape de condamnare la ani buni de pușcărie”.

Mai mult, fostul premier sugerează că aceste jocuri politice sunt susținute de forțele externe.

„Văd multă exaltare pe ambele maluri ale Prutului – JOS! OK, jos. Se încadrează perfect în strategia cunoscută, cu cât mai rău cu atât mai bine. E puțin cinic, dar vă respect opțiunea – moldovenii, victime colaterale a jocului celor mari – geostrategia. Dar în fond, bieții oameni nu pun pe masă geostrategia voastră. Putem să-i lăsăm puțin în pace să-și facă ei drum prin viața lor betejită? Acest îndemn în egală măsură se referă și la cei din est”, a scris Sturza.

Citește și: Andrei Năstase este candidatul PPDA la alegerile prezidențiale

loading...

Comments are closed.