Irina Lozovan aduce acuzații guvernării ”preocupate” de integrarea europeană: „Au uitat de tineret, pensionari, medicină, educație, agricultură”

Irina Lozovan, deputat, Partidul ”Renaștere”

Deputatul Irina Lozovan, liderul Partidului ”Renaștere”, a adus acuzații grave asupra procesului de integrare europeană al țării, sugerând că acesta se desfășoară pe seama neglijării cetățenilor moldoveni. Potrivit acesteia, în timp ce Moldova își orientează prioritățile către alinierea cu valorile și standardele europene, oamenii obișnuiți suferă din ce în ce mai mult, scrie sinteza.org

Lozovan a subliniat că sectoare importante precum educația, sistemul medical, și agricultura sunt lăsate în voia sorții, iar investițiile în aceste domenii sunt minime sau inexistente.

”Integrarea europeană în Moldova are loc în detrimentul propriilor cetățeni. Au uitat de tineret, pensionari, medicină, educație, agricultură”, a declarat deputatul.

Aceasta a acuzat direct Guvernul PAS, susținând că acesta alocă resurse substanțiale pentru achiziționarea de echipamente militare și construirea de baze militare, în detrimentul nevoilor sociale ale populației.

”În timp ce oamenii sărăcesc din ce în ce mai mult, partidul de guvernământ alocă bani pentru achiziționarea de radare, arme și construirea de baze militare”, a subliniat Lozovan.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share