Alte știri

Irlandezii își rezervă controale la stomatolog în Tenerife, pentru a putea ieși din țară, în contextul restricțiilor impuse

Pinterest LinkedIn Tumblr

Irlandezii evită interdicția de călătorie aplicată în contextul pandemiei de coronavirus, rezervând controale la stomatolog în Tenerife.

Zeci de călători de pe aeroportul din Dublin le-au prezentat oficialilor de frontieră acte pentru a le arăta că nu călătoresc în stațiunea spaniolă pentru a-și petrece vacanța, ci pentru un control stomatologic, transmite independent.co.uk.

Astfel de întâlniri reprezintă unul dintre puținele motive pentru care o persoană poate călători în străinătate, în conformitate cu restricțiile actuale impuse din cauza pandemiei de coronavirus în Irlanda.

„Suntem obișnuiți cu irlandezii care vin la tratament, dar ni s-a părut ciudat că solicită controlul, dar nu se prezintă la programare. Acum înțelegem că a fost doar o scuză pentru a veni aici pentru o vacanță”, a declarat o asistentă care lucrează la un cabinet stomatologic care s-a confruntat cu această situație.

Mulți și-au continuat călătoria chiar și după ce au fost avertizați că, în cazul în care programările la doctor s-au dovedit a fi false sau inutile, riscau să fie amendați chiar și cu 2.000 de euro.

Sursa: Independent.co.uk

loading...

Comments are closed.