Politic

Iulian Chifu sare în apărarea lui Vlad Plahotniuc și îl somează pe Ștefan Gligor: Vorbiți fără probe și puteți fi sancționat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ștefan Gligor a fost somat de către analistul român Iulian Chifu, pentru că a vorbit deschis despre trecutul criminal al indivizilor care stau în spatele Pro Moldova și Partidului Șor. Chifu i-a zis lui Gligor că ar putea fi sancționat de către Consiliul Audiovizualului, deoarece vorbește despre Plahotniuc, Candu și Șor fără careva probe.

“Dle Chifu, de când ați devenit avocatul lui Plahotniuc?”, a fost reacția lui Gligor la somația analistului român, ambii fiind invitații în emisiunea Cutia Neagră de la TV8.

În timpul emisiunii, Gligor a spus că nu poate fi făcută o delimitare între Pro Moldova (Plahotniuc-Candu) și Partidul Șor, deoarece Șor a fost doar de fațadă în jaful bancar, dar în spatele lui au stat instituțiile de stat controlate de Vlad Plahotniuc.

Despre o posibilă coaliție PAS-PPDA-Pro Moldova, Gligor susține că o astfel de alianță ar putea reduce la zero toate vorbele și sloganele PAS și PPDA din fosta campanie electorală, spuse împotriva lui Plahotniuc și Șor, și care au asigurat succesul acestor două partide de dreapta.

loading...

Comments are closed.