Iurie Ciocan, în campanie electorală: “Orheiul ține cu România și este gata să susțină stabilitatea și dezvoltarea“

Orheiul ține cu România și este gata să susțină stabilitatea și dezvoltarea, este convingerea lui Iurie Ciocan, președintele filialei PSD România în Republica Moldova.

“Am vizitat din nou acest frumos oraș din centrul Republicii Moldova, în cadrul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie, iar din discuțiile cu oamenii am constatat că există mult interes față de procesele politice din Uniunea Europeană și disponibilitate de implicare, fapt care mă bucură.

Asta înseamnă că cetățenii moldoveni, inclusiv cei care nu și-au redobândit încă cetățenia română, se simt parte a marei familii europene și înțeleg că ceea ce se întâmplă la Bruxelles îi vizează în mod direct. De aceea, am reiterat ceea ce spun de multă vreme și anume că Republica Moldova este deja parte a Uniunii Europene, prin România, iar acum nu trebuie decât să demonstrăm că suntem mulți, responsabili și capabili să influențăm lucrurile și să nu așteptăm să vină alții și să ne promoveze interesele, când noi îi putem avea pe oamenii noștri acolo.

România este a șasea țară din UE, după cota de deputați din Parlamentul European, ceea ce înseamnă o forță uriașă. Or, europarlamentarii români îi reprezintă în egală măsură și pe românii din stânga Prutului, iată de ce, trebuie să avem grijă să trimitem acolo oameni competeți și, cel mai important, capabili să ne promoveze interesele. Acești oameni se regăsesc, fără nicio îndoială, în lista comună a PSD și PNL, care sunt parte a celor mai mari și influente familii europene, de aceea, doar ele ne pot reprezenta cu adevărat.

Pe 9 iunie, votăm la Orhei, or mergem la la una din cele 52 de secții de votare deschise în Republica Moldova susținem Partidul Social Democrat și votăm Alianța PSD-PNL, alegem România!”, a declarat Ciocan.

Total
0
Shares
Total
0
Share