Alte știri

Ivanka Plat: Despre Plahotniuc se vorbește orice, în afară de faptul că doarme câteva ore pe zi, creează locuri de muncă pentru cetățeni și deține cea mai puternică fundație de caritate din țară

Pinterest LinkedIn Tumblr

O bună parte din cetățeni țării noastre are o atitudine negativă față de liderul PDM, omul de afaceri Vlad Plahotniuc, din cauza invidiei – un sentiment adânc, implantat în conștiința poporului nostru. De această părere este jurnalista Ivanka Plat, care într-un editorial pentru portalul AVA.md scrie despre faptul că unii moldoveni nu pot să se bucure de succesele altora, de aceea îi critică permanent. În acest sens, autoarea aduce exemplul lui Plahotniuc, despre care, scrie aceasta, lumea vorbește orice, în afară de faptul că doarme doar câteva ori pe zi, creează locuri de muncă pentru cetățeni și deține una din cele mai mari fundații de caritate din Moldova.

„În Moldova nimeni nu poate lucra. Sunt doar câțiva care se pot lăuda cu adevărat cu un nivel înalt de profesionalism și executivitate, pe când ceilalți sunt în stare amorfă. Aici nu se lucrează, aici se doarme. Iar dacă se lucrează, atunci se face cu atâta lipsă de entuziasm și sârguință, încât mai bine acești oameni ar sta acasă.

Aceasta se întâmplă pentru că nimeni nu privește în perspectivă. Anume din acest motiv, oameni ca Vlad Plahotniuc provoacă la majoritatea cetățenilor un puternic sentiment de furie. Aceștia nu se pot controla când văd un asemenea nivel de integritate, autosuficiență și organizare. Despre domnul Plahotniuc oamenii spun orice, în afară de faptul că doarme câteva ore pe noapte, creează locuri de muncă pentru cetățeni, deține una din cele mai mari și puternice fundații de caritate din țară și reușește, în același timp să păstreze o formă fizică bună, spre deosebire de alți reprezentanți ai puterii legislative și executive din țară. Acesta este un lider model pentru tinerii din ziua de azi”, scrie autoarea.

Aceasta mai menționează că Partidul Democrat a devenit unul din cele mai adecvate formațiuni, odată cu preluarea conducerii acesteia de către Vlad Plahotniuc.

„Unicul om din mediul politic moldovenesc, care mă inspiră, este Plahotniuc. Nu încetez să mă uimesc de cât de adecvat și inteligent acționează PDM, de când Plahotniuc a devenit președintele formațiunii”, mai scrie Ivanka Plat.

loading...

Comments are closed.