Social

Jaf armat la Hâncești: O femeie a fost amenințată cu arma în prezența copilului său și jefuită

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un jaf armat a avut loc ieri, în plină zi, într-un sat din raionul Hîncești. O femeie s-a pomenit cu un străin mascat în propria casă, care a amenințat-o cu un pistol în fața fiului de 5 ani, a matratat-o și i-a luat toți banii și bijuteriile din aur. Informația a fost confirmată pentru Unimedia de către ofițera de presă a Inspecoratului de Poliție din raion, Cristina Vicol.

Jaful s-a produs ieri, în jurul orei 15:00. Femeia, în vârstă de 41 de ani, a apelat serviciul 112 și a relatat că o persoană necunoscută, având pe față o mască și o glugă pe cap a intrat în locuința sa, a amenințat-o cu un pistol, în prezența fiului ei minor, de 5ani, a maltratat-o, după care a luat din dulap o sumă mare de bani și bijuterii din aur.

Șeful Inspectoratului de Poliție din Hâncești și grupul operativ și cel de urmărire penală s-au deplasat la fața locului, pentru a investiga cazul și a stabili circumstanțele în care a fost comis jaful.

Oamenii legii au anunțat semnalmentele agresorului, pentru ca acesta să poată fi identificat mai rapid: Persoană de gen masculin, îmbrăcată în scurtă de culoare neagră, pe cap purta o căciulă de culoare albastră, pe față avea o mască de protecție de culoare albă, pe mâini avea mănuși medicale. Purta blugi de culoare albastru închis, pantofi de culoare neagră, avea în mână un pistol de culoare neagră, posibil cu gaze, din spusele victimei, care a văzut că agresorul a scăpat două cartușe jos.

Dacă îl recunoașteți, sunați la Poliție.

Citește și: Cum se calculează data Paștelui. De ce Paştele catolic şi cel ortodox se sărbătoresc la date diferite

 

loading...

Comments are closed.