Alte știri

Jaf comis în sectorul Botanica al capitalei. Un tânăr din Ialoveni riscă să ajungă după gratii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, originar dintr-o localitate din r. Ialoveni, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal.

Polițiștii sec. Botanica au fost alertați în seara de 29 februarie, de către victimă, o femeie în vârstă de 27 de ani, care a comunicat că în timp ce se deplasa spre domiciliu, pe str. Teilor, a fost jefuită. La locul faptei femeia a comunicat forțelor de ordine că de ea s-a apropiat un individ și aplicând forța fizică în mod deschis i-a sustras geanta, în care se aflau bunurile materiale după care a fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat constituie 21 472 lei.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru jaf.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști suspectul a fost localizat și reținut. Totodată forțele de ordine au stabilit că individul a acționat cu încă doi complici.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta parțial și-a recunoscut vinovăția, acesta anterior fiind judecat pentru comiterea mai multor infracțiuni. Polițișii au stabilit că individul se afla în urmărire penală de către IP centru pentru comiterea unui jaf și avea sentința de condamnare de 2 ani de închisoare.

loading...

Comments are closed.