Alte știri

Jaf în plină noapte la Telenești. Unei studente de la Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare” i-au fost furați peste 5000 de euro

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jaf în plină noapte în raionul Telenești. Unei studente de la Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare” i-a fost furați peste 5000 de euro din buzunarul hainei sale de polițist.

Oamenii legii au fost alertați în dimineața zilei de astăzi de către o locuitoare a satului Tînțăreni. Aceasta a povestit forțelor de ordine că pe parcursul nopții trecute, persoane necunoscute, i-au sustras din propria casă suma de 6000 euro.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că niște indivizi au intrat în locuința unchiului victimei, un bărbat în vârstă de 66 de ani, și din buzunarul hainei de polițist ce aparține nepoatei sale, o tânără de 22 de ani, i-au furat suma de 5120 de euro.

Potrivit oamenilor legii, nepoata este studentă în anul trei la Academia de Poliție ”Ștefan cel Mare” din Capitală, iar suma de bani o adunase în timp din ceea ce primea de la fratele său aflat peste hotare.

Actualmente, forțele de ordine întreprind acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație întru stabilirea persoanelor suspecte.

Sursa: Publika.md

loading...

Comments are closed.