Alte știri

Jasmin face dezvăluiri în presă despre viața de familie cu Ilan Șor!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Orice relație are nu numai momente de fericire, ci și puncte de criză. Nu a fost o excepție și căsătoria cântăreței ruse Jasmin cu deputatul moldovean Ilan Șor. Artista susține că au existat momente când căsătoria lor ar fi putut să se destrame, scrie Stiri.md. 

Într-un interviu pentru un portal rus, aceasta a dezvăluit că motivul perioadelor grele din viața lor a fost gelozia. „Din cauza programului încărcat, petrecem foarte puțin timp împreună. Desigur, uneori, soțul mă întreaba, cine a sunat, a cui voce se aude… la început, părea insuportabil, apăreau gânduri ca să ne despărțim. Este greu să trăiești într-un stres veșnic. Neîncrederea ucide, nici o dragoste nu te poate salva. Dar când ne-am oficializat căsătoria, el s-a schimbat. Deși, nici fără gelozie sănătoasă nu e interesant. Amândoi trebuie să rămânem în ton, să adăugăm piper, pasiune. Se întâmplă că nu-mi place când văd că cineva l-a cuprins. Atunci, soțul mă liniștește”, a devăluit Jasmin.
 
Cu toate acestea, potrivit cântăreței, ea a visat întotdeauna la un soț ca Ilan Șor. Ea mai declară că politicianul pune interesele familiei pe primul loc și este un soț și tată foarte responsabil și grijuliu.
loading...

Comments are closed.