Joe Biden şi-a făcut a treia doză de vaccin anti-Covid. „Ştiu că nu pare, dar am peste 65 de ani”

Preşedintele american Joe Biden şi-a făcut luni, la Casa Albă, a treia doză de vaccin anti-Covid Pfizer-BioNTech, la doar câteva zile după ce Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din SUA (CDC) a recomandat că această doză e indicată pentru anumite categorii de vârstă, informează NBC News.

„Ştiu că nu pare, dar am peste 65 de ani”, a spus Joe Biden.

Statele Unite au autorizat săptămâna trecută administrarea unei doze „booster” de vaccin anti-Covid în cazul persoanelor de 65 de ani şi peste, precum şi ale celor din categoriile de risc, inclusiv prin prisma locului de muncă, informează Agerpres.

„Booster-ele sunt importante, dar cel mai important lucru este că trebuie să avem cât mai multe persoane vaccinate”,a spus Joe Biden.

Preşedintele SUA a spus despre cei aproximativ 23% de americanu care nu s-au vaccinat nici măcar cu o singură doză că „provoacă o groază de pabuge restului ţării”.

Joe Biden are 78 de ani şi s-a vaccinat cu a doua doză de Pfizer în luna ianuarie 2021. Jill Biden, Prima Doamnă a SUA, în vârstă de 70 de ani, va fi şi ea injectată cu a treia doză de vaccin anti-COVID, a mai spus preşedintele SUA.

Total
0
Shares
Total
0
Share