„Jos Sandu!” și „Vrem schimbare!”, au scandat oamenii care a participat la mitingul Partidului ”Renaștere”

Astăzi a avut loc un miting de amploare în fața Parlamentului Republicii Moldova. Reprezentanții Partidului ”Renaștere” au menționat într-un comunicat de presă că peste 10 000 de oameni s-au adunat pentru a protesta împotriva politicii Maiei Sandu și a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), acuzându-i de aducerea Moldovei la un dezastru economic și de înrăutățirea condițiilor sociale în ultimii trei ani, scrie sinteza.org

Criticile aduse președintelui Maia Sandu și partidului său se concentrează pe situația economică precară și pe nivelul crescut al migrației în Moldova. Manifestanții susțin că politica economică implementată de Sandu și PAS a dus la pustiirea orașelor și satelor, afectând grav viața societății.

DOC // Protestul anunțat de către Partidul ”Renaștere” s-a încheiat cu o rezoluție ”Împotriva PAS!”

Protestul a fost marcat de discursuri aprinse ale liderilor opoziției, care au subliniat eșecul actualei guvernări. Totodată, participanții au solicitat demisia acestora, iar la final de miting au votat o rezoluție.

Protestatarii au scandat lozinci precum „Jos Sandu!” și „Vrem schimbare!” și au afișat pancarte cu mesaje care denunțau politica economică și socială a actualului regim.

Maia Sandu și reprezentanții PAS nu au făcut încă nicio declarație oficială referitoare la protest.

Total
0
Shares
Total
0
Share