Alte știri

Jucătorii englezi au refuzat să guste din pâinea cu care au fost întâmpinați de ruși! S-au temut să nu fie otrăviți?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pentru antrenamente și cazare în vederea participării la Campionatul Mondial de fotbal, echipa națională a Angliei a optat pentru Sankt-Petersburg. Sosiți de câteva zile în orașul de pe Neva, supranumit și capitala culturală a Rusiei, gazda Campionatului mondial de fotbal, jucătorii au efectuat miercuri primul lor antrenament pentru public, scrie Deschide.md cu referire la presa rusă.

La baza din Zelenogorsk, sportivii britanici au ajuns cu o întârziere de oră. Gazdele, inclusiv numeroși copii veniți să îi admire pe sportivii britanici, au așteptat răbdători. Când, în sfârșit, fotbaliștii și-au făcut apariția pe teren, ei au fost întâmpinați, conform tradiției, cu pâine și sare. De asemenea, căpitanul echipei a primit cadou un samovar. Dar jucătorii au refuzat însă să guste pâinea.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În schimb, jucătorii portughezi, primiți tot cu pâine și sare, au mâncat cu plăcere, dar tradiția l-a amuzat teribil pe atacantul Cristiano Ronaldo.

Amintim că otrăvirea cu un gaz neuro-paralizant a spionului rus Serghei Skripal în Londra a dus la un scandal diplomatic fără precedent între mai multe țări de pe continetul european și cel american, Rusia fiind acuzată că a stat în spatele tentativei de omor.

loading...

Comments are closed.