Jurnalist de la DW.com cere demisia Maiei Sandu și declanșarea alegerilor anticipate

guvernul sandu, cumatrism moldova, nanasism, dumitru ciorici, stefan ciorici, secretar general guvern, mihai casapu, victor bodiu, dumitru alaiba

Jurnalistul Vitalie Călugăreanu de la publicația dw.com, a publicat astăzi un mesaj neașteptat pe pagina sa de Facebook. Acesta a cerut ca guvernul condus de Maia Sandu să își dea demisia, pentru a nu ucide speranțele oamenilor că lucrurile mai pot fi schimbate.

Vitalie Călugăreanu este de părerea că din aceasta coaliție “grețoasă”, Igor Dodon are doar de câștigat, iar în urma ultimelor numiri, acesta devine un nou Plahotniuc, având în subordinea sa, majoritatea instituțiilor de stat. Iar din cauza faptului că Blocul ACUM este un complice la obținerea acestui scenariu, se generează o repulsie față de bloc, lucru pe care îl și urmărește Dodon.

În cele din urmă, Vitalie Călugăreanu consideră că cea mai bună soluție în momentul de față este demisia Guvernului și declanșarea alegerilor anticipate, pentru că este unica soluție în viziunea jurnalistului. Acesta spune că altfel este riscul să fie ucisă și ultima speranță a oamenilor din Republica Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share