Politic

Jurnalist: PDM este în continuă creștere. Drumurile reparate și alte realizări în folosul țării sunt văzute cu ochi buni de alegători

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Democrat este pe un trend ascendent, deoarece implementează proiecte concrete, în beneficiul cetăţenilor. Părerea a fost exprimată de jurnalista Iulia Semionova, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVC 21.

„Democrații de pe acum au un avantaj, deoarece multă lume spune că „democrații tac și fac anumite lucruri”, adică repară drumuri, fac și alte lucruri pentru țară. Și asta o spun oamenii din diferite domenii, care anterior nu au votat pentru PD”, a declarat Iulia Semionova, citată de Timpul.

Jurnalista mai spune că PSRM nu ar dori o alianţă cu blocul politic ACUM şi că cel mai probabil vom avea alegeri anticipate.

„Dacă socialiștii ar fi dorit să negocieze cu ACUM, asta demult se întâmpla fără careva decizii ale Consiliului Republican. Cel mai probabil vom avea alegeri anticipate, deși nu prea știu ce schimbări pot aduce aceste alegeri, iar responsabilitatea pentru declanșarea anticipatelor trebuie să și-o asume acele partide care nu au reușit să ajungă la un consens”, a mai spus Iulia Semionova.

loading...

Comments are closed.