Actual

Jurnalistul Arcadie Gherasim este noul preşedinte al Consiliului de Observare şi Dezvoltare al TRM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalistul Arcadie Gherasim este noul preşedinte al Consiliului de Observare şi Dezvoltare (COD) al IP Compania „Teleradio-Moldova”. Decizia a fost luată, cu unanimitate de voturi, de membrii COD, reuniţi astăzi în prima şedinţă. Informaţia a fost confirmată pentru TRM.MD de Cristian Jardan, membru al acestui consiliu, scrie trm.md
Tot în şedinţa de astăzi, 29 noiembrie, Sergiu Stanciu a fost votat în funcţia de secretar al COD. Candidatura lui a fost susţinută cu unanimitate de voturi.

Arcadie Gherasim este absolvent al Facultăţii de filologie, Secţia jurnalistică, a Universităţii de Stat din Moldova (USM). El a activat timp de două decenii la „Teleradio-Moldova” în calitate de corespondent, şef de secţie, redactor-şef al Redacţiei actualităţi a Radio Moldova şi director general TV Moldova. Din 2001, Arcadie Gherasim este lector la Facultatea jurnalism şi ştiinţe ale comunicării a USM. Distins cu Diploma de Onoare a Republicii Moldova, are titlul onorific „Om emerit al Republicii Moldova”.

Pe 25 noiembrie, Parlamentul a numit în funcţie şapte membri noi ai Consiliului de Observare şi Dezvoltare al furnizorului public naţional de servicii media – IP Compania „Teleradio-Moldova”. Noii membri ai COD au fost desemnaţi pentru o perioadă de şase ani.

loading...

Comments are closed.