Politic

Jurnalistul Gheorghe Gonța a acceptat să modereze dezbaterile publice dintre Ceban și Năstase sperând că și candidatul Platformei DA va fi prezent

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cunoscutul jurnalist Gheorghe Gonța, printr-o postare pe Facebook a anunțat că a acceptat propunerea de a modera dezbaterea dintre candidații Ion Ceban și Andrei Năstase la ora 12.00 în fața Arcului de Triumf.

Gonța consideră că Ion Ceban este prea relaxat în această campanie, dar oamenii vor ca aceasta să fie un pic mai spectaculoasă. „Candidatul PSRM se simte prea comod şi lejer pe cont propriu, da din această campanie trebuie de făcut spectacol, aşa că vom face show!„, a scris jurnalistul pe Facebook.

Moderatorul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC 21 speră însă ca la această dezbatere să fie prezent și candidatul Platformei DA, Andrei Năstase. Care nu a răspuns invitației de ieri al socialistului de a participa la o rundă de dezbateri publice în centrul capitalei.

Amintim că ieri, Ion Ceban i-a aruncat lui Andrei Năstase o provocare de a participa la dezbateri publice în centrul capitalei, în aer liber drept în fața Arcului de Triumf. Candidatul Platformei DA nu a răspuns în nici un fel, singura reacție a venit din partea lui Alexandru Slusari care a dat de înțeles că Năstase nu este dispus să vină la dezbateri. La rândul său, Ceban a spus că cel mai probabil candidatului dreptei îi este frică și „se ascunde în tufari”.

loading...

Comments are closed.