Alte știri

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru înfiinţarea Consulatului General al României la Chişinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat, vineri, decretele referitoar la înfiinţarea Consulatelor Generale României la Chişinău, Londra şi Madrid, cu un total de peste 30 de posturi, informează TV8.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Administraţia Prezidenţială de la București a anunţat, vineri, că preşedintele Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete refritoare la înfiinţarea unor Consulate, scrie News.ro. Astfel, a fost emis Decretul privind înfiinţarea Consulatului General al României la Chişinău, Republica Moldova, cu un număr de 13 posturi.

Totodată, a fost semnat Decretul privind înfiinţarea Consulatului General al României la Londra, Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord – cu un număr de 10 posturi.

Klaus Iohannis a semnat şi Decretul pentru înfiinţarea Consulatului General al României la Madrid, Regatul Spaniei – cu un număr de 9 posturi.

Citește și: DOC // Aproape 30 de ofițeri ai SPPS, instituție controlată de Maia Sandu, ar fi fost implicați în răpirea lui Mykola Chaus, fost judecător ucrainean

loading...

Comments are closed.