Politic

Kulminski, despre negocierile dintre Spînu și Gazprom: „Nu trimiți un șofer de taxi să piloteze un avion!” Spînu: „Этo не по-мужски”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Schimb de replici dintre fostul vicepremier și ex-consilier al președintelui Maia Sandu, Vlad Kulminski și ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu. În cadrul unei emisiuni la N4, Kulminski a declarat că Guvernul de la Chișinău nu a fost destul de profesionist, atunci când a negociat prețul la gaz cu Moscova. Mai mult, Vlad Kulminski consideră că aceste negocieri nu trebuiau să fie purtate de Andrei Spînu.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Am fost implicat intens. Am fi putut fi mult mai profesioniști când am negociat acest contract, am putut obține un preț mult mai bun fără să cedăm ceva. N-am obținut un preț pe care l-an fi putut obține în condițiile acelea. Formula pe care noi o avem este formula noastră și nu e tare bună (…) Nu vreau să dau aprecieri, dar nu cred că Spînu ar fi trebuit să fie implicat în aceste negocieri deloc. (…) Dac dvs aveți un avion, nu înseamnă că puteți să puneți acolo un șofer de taxi ca să îl pilotați”, a declarat Vlad Kulminski.

Replica lui Andrei Spînu a venit imediat. Ministrul Infrastructurii a publica pe Facebook o convorbire cu Vlad Kulminski, după negocierea contractului cu Gazprom. În acele mesaje, Kulminski l-a felicitat pe Spînu cu un rezultat bun.

”Vlad, ce s-a schimbat? Pe 2 noiembrie, după semnarea contractului ai scris altceva. Vlad, “не по-мужски всё это”, a scris Spînu pe rețelele de socializare.

loading...

Comments are closed.