La alegerile prezidențiale, echipa lui Ilan Șor va susține “un candidat demn, cu care va scăpa Moldova de ciuma galbenă”

Ilan Șor consideră că anul 2024 va fi un an cu mari schimbări pe arena politică din Moldova, iar echipa sa va juca un rol important în evenimentele din această perioadă. În cadrul unei transmisiuni live pe rețelele de socializare, politicianul a declarat că în campania electorală pentru alegerile prezidențiale va acorda tot sprijinul său pentru unul dintre candidații care va demonstra calități morale și profesionale potrivite pentru funcția de președinte și cu care va lucra cot la cot pentru binele țării.

“Nu voi candida eu însumi din cauza vârstei mele, dar cu siguranță voi susține unul dintre candidații în care voi avea încredere și alături de care voi lucra pentru binele și dezvoltarea țării. Voi fi responsabil în fața cetățenilor pentru acest candidat”, a declarat Ilan Șor.

Politicianul a subliniat că prosperitatea Moldovei este prioritatea sa numărul unu.

“Nu fac ceea ce mulți mă sfătuiesc – nu fac afaceri, continui să am grijă de Moldova. Sunt convins că acest an va fi decisiv și va fi începutul unui viitor fericit pentru țară. Vom scăpa de ciuma galbenă foarte curând”, a declarat Ilan Șor.

În același timp, el a subliniat că va apăra istoria și valorile care ne definesc ca națiune, împiedicând asimilarea noastră cu alte culturi și tendințe străine.

“Moldova este o țară cu valori tradiționale adânc înrădăcinate, credință în Dumnezeu și multe alte lucruri care sunt importante pentru noi. Vom apăra toate aceste valori, nu vom ceda în fața așa-numitelor tendințe și povești la modă, care nu corespund mentalității noastre și nu reprezintă cultura noastră. Rămânem fideli tradițiilor noastre”, a adăugat Ilan Șor.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share