Politic

La Bălți a fost înregistrat un candidat surpriză

Pinterest LinkedIn Tumblr

Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale municipale Bălți l-a înregistrat pe Alexandr Nesterovschi în calitate de candidat la funcția de primar al municipiului Bălți, din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Alexandr Nesterovschi va fi cu numărul cinci în buletinul de vot.

Viorica Cemîrtan, secretarul CECE Bălți, a precizat pentru IPN că tot luni, 18 octombrie, la Consiliu a depus actele pentru înregistrare Mihai Cristian, din partea Partidului Politic „Noi”.

Până în prezent, au mai fost înregistrați în calitate de candidați la funcția de primar al municipiului Bălți: Boris Marcoci, din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, cu numărul 1 în buletinul de vot, Ion Starciuc, din partea Partidului Acasă Construim Europa, cu numărul doi în buletinul de vot, Maxim Burduja, din partea Partidului Unității Naționale, cu numărul trei în buletinul de vot.

Vineri, 15 octimbrie, a depus actele pentru înregistrare și Nicolai Grigorișin, care își propune să candideze independent. După verificarea listelor de subscripție cu semnături, dacă se va decide înregistrarea în competiția electorală, lui Nicolai Grigorișin i se va atribui numărul patru în buletinul de vot, deoarece a depus actele mai devreme ca Alexandr Nesterovschi, care este cu numărul cinci.

Alegeri locale anticipate vor avea loc la Bălți la 21 noiembrie.

loading...

Comments are closed.